27 desembre, 2017

Elisenda Vila

” … Ser dona és de les coses millors que m’han passat en aquesta vida… ” Elisenda Vila

Col·legiada núm. 18324 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Psicòloga Clínica Sanitària
E-mail: elisenda@elisendavila.com
Telèfon: +34 699 794 051

Formació

Llicenciada en Pedagogia i Psicologia, especialitat Psicòloga sanitària.

Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista. També sóc Terapeuta Psicocorporal acreditada per la FEAP i cofundadora de  CONTRAfort -Suport emocional a la dona.

També estic formada  i autoritzada per impartir: Consciència Sensorial -Sensory Awareness-, també Gimnàstica Conscient, així com Estirament de Cadenes Musculars, Ioga, Morfoanàlisi i també Massatge Terapèutic.

Perfil professional

Treballo com a psicoterapeuta en l’àmbit privat a Sant Cugat i formo part de l’equip de psicòlegs de l’Insitut Català de l’Ansietat. Durant més de quinze anys he col·laborat, amb el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Dono suport psicològic i emocional a dones en situació de risc de violència masclista. D’aquesta manera les acompanyo en el seu procés de recuperació, a nivell grupal. I durant quatre anys vaig col·laborar-hi en l’acompanyament individual.

També exploro des de fa temps el camp de la Consciència sensorial (Sensory awareness). L’aplico en el meu día a día. Tant en la meva feina com a psicoterapeuta, com amb en els grups que condueixo de Gimnàstica conscient.

En la meva activitat com a psicoterapeuta aplico una metodologia holística e integradora. Així recullo les experiències adquirides durant tots aquests anys d’exploració personal, acadèmica i professional. I procuro integrar les dimensions emocional, corporal i cognitiva -o mental-.

Com a especialista en tècniques corporals, treballo la Consciència Sensorial de l’aquí i ara, a través de la Gimnàstica Conscient  i els estiraments.

Trajectòria

Fa molts anys que l’interès per l’ésser humà i per la salut corporal va portar-me a estudiar la persona des de diferents òptiques.

Vaig començar estudiant Pedagogia, tot i que el meu interès per la salut corporal em va portar a continuar, i completar, els meus estudis amb diferents tècniques de pràctica corporal, les quals van acostar-me primer al cos i, poc a poc, al vincle entre el cos i l’emoció. Amb el temps em vaig anar especialitzant en el treball corporal i les teràpies psicocorporals, fins que finalment em vaig llicenciar en Psicologia, aprofundint en el corrent integrador humanista.

El vincle entre cos i emoció, entre el viscut corporal i el viscut emocional, em va portar a entendre la persona com un tot i a treballar, d’una banda, des de la teràpia psicocorporal, i per l’altra a aprofundint en el treball de Consciència sensorial, a través de Krista Sattler i el de Lee Klinger (ambdues deixebles directes de Charlotte Selver).

Actualment desenvolupo la meva activitat com a psicoterapeuta i com a especialista en tècniques corporals. Com a dona, m’agrada donar suport a les dones des de la psicoteràpia i des de la Gimnàstica Conscient – Consciència Sensorial. També faig suport emocional a homes, a parelles i a joves.

Contacta

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram