27 desembre, 2017

Què faig i per a qui

Acompanyament emocional i psicoterapèutic a dones. A dones que, per circumstàncies, se senten soles, tristes i cansades de lluitar, i que a vegades també se senten poc reconegudes i poc respectades. A dones que potser han estat, o estan, donant-ho tot per fer la vida més fàcil a qui les envolta, fins a perdre’s  i oblidar-se d’elles mateixes. A dones que ja no se saben fortes, i ho són. A dones que volen canviar el rumb de la seva vida.

En un espai de confiança i de respecte les acompanyo a transitar i a afrontar serenament i  conscientment, aquelles experiències emocionals que els són difícils i potser doloroses, al mateix temps que també les acompanyo a trobar la seva força interna, a observar qui són, descobrir el què volen, a creure amb el què senten i a saber el què necessiten.
El malestar (ansietat, angoixa, depressió,…) és l’expressió d’una situació interna conflictiva, potser no resolta, que a vegades és inconscient i necessita ser atesa.

Abordem el present, si cal també el passat, però busquem les eines per afrontar les dificultats, per recuperar la il·lusió de construir-se una vida més congruent a elles mateixes, i per l‘enfortiment emocional. Les ajudo a ser valentes per a viure plenament la vida.

Utilitzo una metodologia holística i integradora, treballant des les dimensions emocional, corporal i cognitiva.
Què sento, on ho sento, com ho sento, i amb eines diverses que ajuden a la dona en el seu procés. L‘escolta, el respecte, la confiança cap el propi procés són les eines fonamentals per ajudar-les a transitar el camí cap el benestar.

Sessions Individuals, normalment, setmanals, de 55 minuts.
També puc atendre-us online

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram