7 març, 2018

Contacta amb mi

Si estàs interessada en contactar amb mi no ho dubtis. Gràcies

Elisenda Vila Llorens t’informa que les dades de caràcter personal que em proporcionis, omplint el present formulari, seran tractades per Elisenda Vila Llorens  -40968592A-  com a responsable de les webs. (www.elisendavila.com , www.suportemocionalaladona.com, www.contrafort.net)

La finalitat de la recollida de dades i el tractament de les dades personals que sol·licito és per respondre a la vostra consulta i per a rebre les informacions periòdiques, articles, vídeos i la comunicació d’activitats i/o esdeveniments que organitzi.

A l’omplir el formulari i acceptar les condicions em doneu el vostre legítim consentiment per a que les dades siguin tractades conforme les finalitats descrites. Si no ompliu el formulari amb les dades obligatòries puc no poder atendre la vostra demanada.

Com a usuari/a i interessat/ada  us informo que les dades que em faciliteu estan ubicades en el servidor OVH (proveedor de hosting de Elisenda Vila – Cos i Emoció)), i que les dades que em facilites les gestiono a través de SendBlaster (empresa de mail marketing).

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació i donar-te de baixa sempre que vulguis a través de l’adreça electrònica elisenda@elisendavila.com.

Pots consultar la informació detallada de Protecció de dades a la meva pàgina web https://www.suportmocioanalaladona.com, i consultar la Llei de Privacitat https://suportemocionalaladona.com/politicadeprivacitat/

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram