27 desembre, 2017

Suport a la Dona

Suport a la Dona.

PENSES QUE JA EN TENS PROU !!! I DIUS ...
NECESSITO UN CANVI

Sento una necessitat interna de canviar coses de la teva vida, no se per on començar. Necessito ajuda

EM SENTO TRISTA

Estic trista, deprimida, ploro, em costa riure. Sento un pes i un dolor en el pit.

EM SENTO SOLA

Tinc amics i una família que m’estima però m’hi sento lluny. Em sents sola. Tinc una sensació de buidor

TINC POCA AUTOESTIMA

He pogut fer front a tot i no reconec la meva vàlua ni les meves capacitats. Tinc l’autoestima baixa.
No m’estimo gaire.

ESTIC CANSADA DE LLUITAR

Ofereixo un espai de confiança i de respecte per transitar amb serenor aquestes sensacions i emocions doloroses, i t’acompanyo a trobar la teva força interna. Amb el suport emocional i psicoterapèutic trobaràs les eines per recuperar la il·lusió i construir-te una vida més congruent amb tu mateixa.

COM HO FAIG
Amb una psicoteràpia amb metodologia holística, integradora, on hi recullo les experiències adquirides durant tots aquests anys d’exploració personal, acadèmica i professional. Integro les dimensions emocional, corporal i cognitiva -o mental-.
CONFIANÇA

Confio amb tu, amb la teva força, amb les teves capacitats i amb la teva voluntat. T’ajudo a que confiïs amb el que sents, amb el que vols, amb la teva força, amb la teva vàlua. Que confiïs amb tu.
EXPERIÈNCIA
Acompanyo aquest procés amb diferents tècniques que aplico en funció del que necessites, de qui ets i de com ets. Tècniques com relats, visualitzacions, dramatitzacions, focusing, PNL, relaxació, sensory awareness, AT,…
ESCOLTA
Escolto amb silenci les teves paraules, les teves emocions i els teus silencis. T’ajudo a que escoltis els pensaments i a endinsar-te en les emocions que viuen i s’expressen en el teu cos, per després poder anar enfora.
RESPECTE
Respecto el que sents, el que dius i el que expresses. Respecto el teu ritme. T’ajudo a que respectis el que sents i el que vius. Que respectis qui ets.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram