19 juny, 2018

Actualització de dades

El vostre nom i cognoms (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Telèfon

Població (obligatori)

Direcció

Elisenda Vila Llorens us informa que les dades de caràcter personal que em proporcioneu, omplint el present formulari, seran tractades per Elisenda Vila Llorens -40968592A- com a responsable de les webs. (www.elisendavila.com , www.suportemocionalaladona.com, www.contrafort.net)
La finalitat de la recollida de dades i el tractament de les dades personals que sol·licito és per a remetre’t les informacions periòdiques articles, videos i la comunicació d’activitats i/o esdeveniments que organitzi.
A l’omplir el formulari i acceptar les condicions em doneu el vostre legítim consentiment per a que les teves dades siguin tractades conforme les finalitats descrites.

Accepto

Comentaris

La finalitat de la recollida de dades i el tractament de les dades personals que sol•licito és per a remetre’t les informacions periòdiques articles, videos i la comunicació d’activitats i/o esdeveniments que organitzi.
A l’omplir el formulari i acceptar les condicions em doneu el vostre legítim consentiment per a que les teves dades siguin tractades conforme les finalitats descrites.

Com a usuari/a i interessat/ada us informo que les dades que em faciliteu estaran ubicades en el servidor OVH (proveedor de hosting de Elisenda Vila – Cos i Emoció) dins de la UE, i que les dades que em facilites les gestiono a través de SendBlaster (empresa de mail marketing).
Podreu exercir els teus drets de rectificació i donar-vos de baixa sempre que vulgueu a través de l’adreça electrònica elisenda@elisendavila.com.
Podeu consultar la informació detallada de Protecció de dades a la meva pàgina web https://www.elisendavila.com, i consultar la Llei de Privacitat https://www.elisendavila.com.com/politicadeprivacitat/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram