¿Qué és la Felicitat?

La Felicitat

¿Qué és la felicitat? ¿Quins són els mecanismes que ens allunyen d’allò que tan anhelem?

Ens passem la vida perseguint-la com aquell qui persegueix la seva ombra. Però la felicitat no és una “cosa externa” que estigui aquí, o allà, i que puguem agafar-la. La felicitat és obrir-nos a ser lliurament “jo” .

És en aquesta capacitat de ser lliurement jo, de ser un mateix, és on rau la dificultat. En algun moment de la nostra vida perdem la llibertat de ser nosaltres.

¿Qui som realment?

Sovint ens trobem pensant si el que sento, el que dic, el que penso, o el que faig és el que la gent vol de mi. Massa vegades ens passa que de manera inconscient o automàtica, fem, diem,… en funció del que volen, o pensem que volen els altres. Llavors ens perdem i sentim un buit molt gran i caiem en la tristesa. I llavors busquem omplir aquest buit perseguint coses: parella, fills, cotxe, casa, diners, …Posem la responsabilitat de la nostra felicitat fora de nosaltres. Llavors bé la famosa frase: Tinc de tot i no sóc feliç, o No em mereixo ser feliç.

Sigues tú mateix

La felicitat és ser nosaltres mateixos i això, a vegades, ens fa por, perquè ens hem perdut en els altres, i no sabem qui som.

La felicitat necessita que li donem el permís de ser. Necessita que ens donem el permís per ser nosaltres mateix@s. Vol el coratge per trencant els nostres murs, els nostres límits interns que inconscientment hem anat construint. Per això necessitem reconèixer-nos, treballar la confiança, recuperar l’autoestima, regar les il·lusions,…

Us convido a participar en aquest viatge.!!!!

Elisenda Vila

Si creus que pots necessitar ajuda en aquest procés pots cotactar amb mi aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram